miércoles, 10 de noviembre de 2010

De la realitat a la ficció....

Els dos últims dies de classe hem tractat el tema de les addicions. Per això he trobat interessant deixar-vos el link de la pel·lícula "Xtrems" emesa per tv3, dirigida per Abel Flok i interpretada per actors i actrius d'aquí, de Catalunya, que encarnen personatges reals amb diferents addiccions com a nexe comú.
Durant la gravació de la pel·lícula i tal i com mostra el film, els protagonistes de la història han estat al costat dels actors i les actrius que els donen vida en la ficció i els han pogut donar molts consells a l'hora d'interpretar els seus personatges. Crec que és precisament aquest fet el que fa que sigui interessant, real i especial! Si teniu temps i ganes mireu-la!! Espero que us agradi!!!



2611095
                  

3 comentarios:

  1. Una recomanació molt interessant per aprofundir i complementar el tema que hem tractat, Èlia!

    ResponderEliminar
  2. Hola Èlia!

    No sabia que durant la pel·lícula els protagonistes reals de la història donessin consells als actors i a les actrius. Ben bé que m'has animat a veure-la!

    Miriam

    ResponderEliminar
  3. Bona nit Èlia!

    Ara he acabat de veure la pel·lícula que ens vas recomanar realment és molt interessant, i es molt emotiu veure com les persones van perdent tot el que tenen al voltant.
    Gràcies

    ResponderEliminar